1. Hjem
  2. Infosenter
  3. Husk meg på Login side

Sjekk av boksen «Husk meg på innloggingssiden». Ved å sjekke av denne vil din bruker økt vare lenger enn 10 minutter, slik at du kan gjenåpne siden og fortsatt være innlogget. Hvis denne ikker er sjekket av, og hvis du logger inn, lukker nettleseren og gjenåpner siden igjen etter mer enn 10 minutter, må du logge inn på nytt igjen.

Var denne artikkelen til hjelp?